ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.2928/2018

Напишано од Administrator Печати
07
Септ
2018

“Набавка и испорака на материјали за одржување на улично осветлување за потребите на Општина Берово”