ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ бр.11-897/2018

Напишано од Administrator Печати
14
Мар
2018

“Поправка и сервисирање (одржување) на возилата на ТППЕ Берово и набавка на резервни делови и друг потрошен материјал за истите”