ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-551/2018

Напишано од Administrator Печати
15
Фев
2018

“Поправка и сервисирање (одржување) на возилата на Општина Берово и набавка на резервни делови, гуми и друг потрошен материјал за истите”