Општина Берово објави тендер за реализација на проект “Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

Напишано од Administrator Печати
08
Мар
2017

Проект: „Градење на инфраструктура за одржлив развој на туризмот“

Тендер: „Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

Референтен број: CB006.1.21.207-01/Works/PP1

 

Општина Берово има намера да додели договор за работа за изградба на филтер станица за вода на Беровското Езеро во Берово, Република Македонија под договор за грант CB006.1.21.207-01 со финансиска помош од страна на Interreg – IPA програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија 2014-2020 година.

Тендерската документација е достапна во Општина Берово, Димитар Влахов 10, 2330, Берово, Република Македонија и е објавена на следните страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/; http://www.berovo.gov.mk/

Крајниот рок за доставување на понудите 07.04.2017 – 12:00h (по локално време)

Можни дополнителни информации или објаснувања/прашања ќе бидат објавени наследните веб страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/; http://www.berovo.gov.mk/

 

Тендерската документација може да ја најдете ТУКА

LAST_UPDATED2