ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1763/2015

Напишано од Administrator Печати
16
Јули
2015

Заловување, прифаќање и третирање на кучиња скитници и други нерегистрирани кучиња во општина Берово”