ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1755/2015

Напишано од Administrator Печати
16
Јули
2015

Дератизација на територијата на град Берово и населените места Ратево, Русиново, Будинарци, Беровско Езеро, Владимирово и градската депонија во Берово