Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

Договор за јавна набавка за отстапување на работници на работодавач-корисник

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Февруари
2019

Договор за јавна набавка за отстапување на работници на работодавач-корисник

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка за отстапување на работници на работодавач-корисник

 

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

23
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА СТРАТЕГИЈА ЗА РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ ВО ОПШТИНА БЕРОВО“

 

Договор за јавна набавка “ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД БЕРОВО И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА РАТЕВО, РУСИНОВО, БУДИНАРЦИ, БЕРОВСКО ЕЗЕРО, МИТРАШИНЦИ, СМОЈМИРОВО, ВЛАДИМИРОВО И ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ВО БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД БЕРОВО И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА РАТЕВО, РУСИНОВО, БУДИНАРЦИ, БЕРОВСКО ЕЗЕРО, МИТРАШИНЦИ, СМОЈМИРОВО, ВЛАДИМИРОВО И ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ВО БЕРОВО“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ГРАД БЕРОВО И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА РАТЕВО, РУСИНОВО, БУДИНАРЦИ, БЕРОВСКО ЕЗЕРО, МИТРАШИНЦИ, СМОЈМИРОВО, ВЛАДИМИРОВО И ГРАДСКАТА ДЕПОНИЈА ВО БЕРОВО“

   

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ХИДРОЛОШКИ СТУДИИ ЗА ВОДОТЕЦИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ХИДРОЛОШКИ СТУДИИ ЗА ВОДОТЕЦИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ХИДРОЛОШКИ СТУДИИ ЗА ВОДОТЕЦИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ОПШТИНА БЕРОВО“

 

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2019-2021)“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Ноември
2018

Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2019-2021)“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “ИЗРАБОТКА НА ТРИГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ (2019-2021)“

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии