Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-646/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Март
2018

“Набавка на услуги во мобилна телефонија”

LAST_UPDATED2
 

Годишен план за јавни набавки во 2018 година на ЕЛС Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
Февруари
2018


LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Годишен план за јавни набавки во 2018 година на ЕЛС Општина Берово

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-551/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

15
Февруари
2018

“Поправка и сервисирање (одржување) на возилата на Општина Берово и набавка на резервни делови, гуми и друг потрошен материјал за истите”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-551/2018

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-525/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

15
Февруари
2018

“Услуги за привремени вработувања“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-525/2018

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-404/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

12
Февруари
2018

“Набавка и испорака на материјали за одржување на улично осветлување за потребите на Општина Берово”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-404/2018

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии