Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

Оглас за прибирање на понуди бр.10-677/2016

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2016

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПРИСТАП НА УЛ. “ПАРУЦА” ОД УЛ. “МАРШАЛ ТИТО” ДО ПАРКИНГ ЗА КОЛЕКТИВНА СТАНБЕНА ЗГРАДА – ДЕЛ УЛИЦА И ДЕЛ ПАРКИНГ - ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2
 

Оглас за прибирање на понуди бр.10-541/2016

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2016

Реконструкција на ул.Балканска – Општина Берово

LAST_UPDATED2
   

Оглас за прибирање на понуди бр.10-566/2016

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2016

Реконструкција на ул.Даме Груев – Општина Берово

LAST_UPDATED2
 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-2820/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

23
Ноември
2015

“Изградба на потпорен зид на ул.”Бел Камен - Берово”

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии