Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.07407/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

10
Септември
2019

Реконструкција на улица ,,4“ во село Русиново

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.07407/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.04866/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

26
JULY
2019

ИЗРАБОТКА НА ХОРИЗОНТАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА СО БОЈА ЗА ПАТИШТА НА УЛИЦИ ВО OПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.04866/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.04871/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

26
JULY
2019

Осигурување на службените моторни возила на Општина Берово и ТППЕ Берово” /Сукцесивна набавка

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.04871/2019

   

Договор за набавка “ИЗГРАДБА НА УЛИЦА “20“ ВО НАСЕЛБА ШИТИНАТА - БЕРОВО од км 0+000,00 до км 0+574.72 ФАЗА 1 од км 0+000,00 до км 0+574.72“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
JULY
2019

Договор за набавка “ИЗГРАДБА НА УЛИЦА “20“ ВО НАСЕЛБА ШИТИНАТА - БЕРОВО од км 0+000,00 до км 0+574.72 ФАЗА 1 од км 0+000,00 до км 0+574.72“

LAST_UPDATED2
 

Договор за јавна набавка “НАБАВКА И ПОСТАВУВАЊЕ НА ГУМЕНА ПОДЛОГА НА ДЕТСКО ИГРАЛИШТА ВО БЕРОВО“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

19
JULY
2019

Договор за јавна набавка “НАБАВКА И ПОСТАВУВАЊЕ НА ГУМЕНА ПОДЛОГА НА ДЕТСКО ИГРАЛИШТА ВО БЕРОВО“

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии