Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10891/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

29
Октомври
2019

Реконструкција на улица ,,4“ во село Русиново

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10891/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09544/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Октомври
2019

Осигурување на имот на Општина Берово од пожар и некои други опасности и дополнителен ризик од поплава, порој и високи води за периодот од една година

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09544/2019

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09533/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Октомври
2019

Набавка транспорт и монтажа на фолија за заштита од ветар на градски пазар во Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09533/2019

 

Договор за јавна набавка “Изградба на улица Којова Ливада во Берово“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

03
Октомври
2019

Договор за јавна набавка “Изградба на улица Којова Ливада во Берово“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “Изградба на улица Којова Ливада во Берово“

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии