Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09533/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Октомври
2019

Набавка транспорт и монтажа на фолија за заштита од ветар на градски пазар во Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09533/2019

 

Договор за јавна набавка “Изградба на улица Којова Ливада во Берово“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

03
Октомври
2019

Договор за јавна набавка “Изградба на улица Којова Ливада во Берово“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “Изградба на улица Којова Ливада во Берово“

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09199/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

03
Октомври
2019

Набавка, транспорт и поставување на ламинат во канцеларии во Општина Берово

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.09199/2019

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.08046/2019

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

17
Септември
2019

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДЕЛ ОД ТРОТОАР НА УЛ. МАРШАЛ ТИТО БЕРОВО - ОПШТИНА БЕРОВО

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.08046/2019

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии