Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-866/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

27
Март
2015

“ИЗГРАДБА НА ДВЕ УЛИЦИ ВО С.БУДИНАРЦИ И ЕДНА УЛИЦА С.РАТЕВО”

LAST_UPDATED2
 

Оглас за прибирање на понуди за Реконструкција на ул.Страшо Пинџур во Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

26
Март
2015

Република Македонија

Проект за Подобрување на Општински Услугите - МСИП

Кредит Бр. 8158-МК

MSIP-NCB-046-15

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Оглас за прибирање на понуди за Реконструкција на ул.Страшо Пинџур во Берово

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр. 11-571/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

26
Февруари
2015

"ВРШЕЊЕ НА НАДЗОР НАД ГРАДБА – “РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПРИСТАПНА УЛ. “НЕРЕТВА” ВО БЕРОВО”

LAST_UPDATED2
   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-81/2015

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

26
Февруари
2015

“Сукцесивна набавка на течни горива - ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V) И ЕУРОСУПЕР БС – 98 во текот на една година”

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии