Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Јавни набавки

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-2219/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

06
JULY
2018

“ИЗГРАДБА НА ПРИСТАПНА – КОЛСКО ПЕШАЧКА УЛИЦА КАКО СПОЈ НА УЛ.БАЛКАНСКА И УЛ. БРАТСТВО ЕДИНСТВО ВО БЕРОВО”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.10-2219/2018

 

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ бр.11-896/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2018

,,Набавка, транспорт и растовар на буково дрво (1/II степен на квалитет) за огрев за потребите на ТППЕ Берово”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ бр.11-896/2018

   

ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ бр.11-897/2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

14
Март
2018

“Поправка и сервисирање (одржување) на возилата на ТППЕ Берово и набавка на резервни делови и друг потрошен материјал за истите”

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ бр.11-897/2018

 

Договор за јавна набавка “Поправка и сервисирање на возила на Општина Берово“

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Март
2018

Договор за јавна набавка “Поправка и сервисирање на возила на Општина Берово“

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Договор за јавна набавка “Поправка и сервисирање на возила на Општина Берово“

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии