Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Записник од 33.тата седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 33.тата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
 

Записник од 32.рата седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 32.рата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
 

Записник од 31.вата седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 31.вата седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
   

Записник од 30.та седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 30.та седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
 

Записник од 29.та седница на Советот на Општина Берово

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

28
Септември
2012

Записник од 29.та седница на Советот на Општина Берово

LAST_UPDATED2
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии