Насловна Актуелно

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

Состанок за скенирање на состојбите во училиштата во насока на безбедност

Имајќи го во предвид фактот дека безбедноста на децата во училишните згради е прашање на кое треба да се посвети се поголемо внимание во поглед  на превенција од  немили настани како и заштита на училишните згради, интентар и опрема,

Прочитај повеќе: Состанок за скенирање на состојбите во училиштата во насока на безбедност

 

Буџет на Општина Берово за 2011

Буџетот на Општина Берово за 2011 година кој беше донесен на последната одржана седница на Советот на Општина Берово во 2010 година, се планира да биде со вкупни приходи од  189.268.000,00 денари

Прочитај повеќе: Буџет на Општина Берово за 2011

 

Средба на градоначалникот на Општина Берово со ученици од ООУ „Дедо Иљо Малешевски“

Градоначалникот на Општина Берово постојано се труди да ги слушне мислењата и да одговори на прашањата на сите жители на општината кои имаат желба да дојдат во општинската зграда.

Прочитај повеќе: Средба на градоначалникот на Општина Берово со ученици од ООУ „Дедо Иљо Малешевски“

   

Дваесетта седница на Советот на Општина Берово

Дваесеттата седница на Советот на Општина Берово се одржа на 31.01.2011 година во присуство на сите 15 советници.

 

Прочитај повеќе: Дваесетта седница на Советот на Општина Берово

 

Берово на прославата на Св.Сава во Брус - Србија

Соработката помеѓу две општини е важен фактор за делување во сферата на заедничките интереси и можности, за да може да се постигнат поголеми и поважни резултати.

Прочитај повеќе: Берово на прославата на Св.Сава во Брус - Србија

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии