Насловна Актуелно Вести Известување за средба на Градоначалникот на општина Берово со граѓаните

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Известување за средба на Градоначалникот на општина Берово со граѓаните

Почитувани,

Ве известуваме дека, Градоначалникот на општина Берово, од утре, започнува дирекни средби со граѓаните на терен, на кои граѓаните ќе имаат можност да разговараат за проблеми од локално значење, комунални проблеми,  но и да даваат свои предлози и идеи за подобрување на работата на локалната самоуправа.

Утре, во периодот од 12:00-14:00 часот, средбите со граѓани ќе започнат во реонот ЈУОВЕЦ, или на улиците: ,,Белградска", ,,Цветан Димов" , ,,Кочо Рацин" , ,,Страшо Пинџур", ,,29-ти ноември", ,,Илинденска", и ,,Дедо Иљо Малешевски".

 

 

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии