Насловна Актуелно Вести Градоначалникот на Општина Берово со честитка за Курбан Бајрам

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Градоначалникот на Општина Берово со честитка за Курбан Бајрам

Градоначалникот на општина Берово, на сите верници, од исламската вероисповед, им го честита големиот верски празник Курбан Бајрам.

 

Овој празник, нека  биде потсетник, дека само со заеднички заложби и меѓусебно почитување, ќе успееме да ги негуваме позитивните вредности, што нe обединуваат и ќе имаме посветла и поперспективна иднина.

Нека овој празник, Ви донесе многу здравје, чисти мисли, нека ја зголеми милоста, љубовта и заеднички и сплотено да создаваме дела, со кои ќе се гордеат идните генерации .

Честит Бајрам и сѐ најубаво!

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии