Насловна Актуелно Вести Информација за регистрирани даватели на туристички услуги, кои ќе може да примаат гости со ваучери за туризам

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Информација за регистрирани даватели на туристички услуги, кои ќе може да примаат гости со ваучери за туризам

Општина Берово ги известува сите категоризирани сместувачки капацитети кои се наоѓаат на територија на Општина Берово, даватели на туристички услуги да се пријават на https://domasiedoma.gov.mk/ ,односно Министерството за економија и ќе може да примаат гости со ваучери за туризам, доделени од страна на Владата.

 

Сите заинтересирани сместувачки објекти регистрирани во регистарот на Општина Берово, во период од 15-ти до 30-ти јуни ќе може да се пријават со пополнување на формуларот и да добијат повеќе информации на следниот линк https://domasiedoma.gov.mk/register-form/.


Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии