Насловна Актуелно Вести Честит Рамазан Бајрам, за граѓаните од исламска вееоисповед

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Честит Рамазан Бајрам, за граѓаните од исламска вееоисповед

На граѓаните од исламска вероисповед, им го честитам Рамазан Бајрам, со желби за многу здравје, среќа и благосостојба.

 

Овој празник, е извонредна можност, да се покаже разбирање, меѓусебна почит и солидарност, за личен и општ напредок во заедницата.

Нека симболиката на долгите рамазански пости, биде поттик на солидарноста, милоста, добрината, простувањето и секогаш да се стремиме кон уште подобар соживот, помеѓу различните етникуми.

Празнувајте во здравје, мир, радост, љубов, среќа и благодет.

Честит Рамазан Бајрам, до сите верници од исламска вероисповед!

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии