Насловна Актуелно Вести Апел од општина Берово, за почисто и поубаво Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Апел од општина Берово, за почисто и поубаво Берово

Има начини на кој што зборува природата и најчесто ние не сме доволно трпеливи и доволно тивки, да обратиме внимание на нејзнината приказна.

Заедно да ги победиме лошите навики и несовесното однесување кон животната средина.

Не фрлајте ѓубре насекаде, корпата за отпадоци е многу блиску до вас.

Чувајте ја природата и таа ќе ви врати.

Немојте да дозволите овие слики да станат наше секојдневие, бидејќи уништувајќи ја природата, се уништуваме самите себеси.

Придонесете за подигање на нивото на општа хигиена во општина Берово, совесно однесувајќи се кон животната средина и со правилно управување на отпадот.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии