Насловна Актуелно Вести Општина Берово денеска започна со перење на улиците во селата

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Општина Берово денеска започна со перење на улиците во селата

Општина Берово, продолжува со спроведување на активности за превенција од актуелниот КОВИД 19- корона вирус.

Екипи на ТППЕ Берово, од денеска започнаа да вршат дезинфекција на фреквентните улици по селските населби, во општината.

Денеска се вршеше перење на фреквентните улици во с. Русиново и с. Владимирово, а во периодот што следи, акцијата за перење на улиците, ќе продолжи во преостанатите села.

 

Како една од мерките за заштита и превенција од корона вирусот, општината ќе продолжи со акции за дезинфекција и во наредниот период.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии