Насловна Актуелно Вести Општина Берово продолжува со дезинфицирање на улиците

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Општина Берово продолжува со дезинфицирање на улиците

Како превентивна мерка против КОВИД-19, Општина Берово и денеска продолжува со дезинфекција на улиците во Берово.

Денеска екипите на ТППЕ Берово и ЈПКР ,,Услуга" - Берово го дезинфецираа во централното градско подрачје, каде целосно е дезинфициран плоштадот ,,Димитар Беровски" и уште неколку пофреквентни улици.

 

Почитувајќи ги сите мерки и препораки за заштита од КОВИД-19- корона вирусот, помеѓу екипите на терен денес беше и Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски.

Продолжуваме со децинфекција и во следниот период и ќе ги превземеме сите превентивни мерки за да се заштитиме- истакна Пекевски.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии