Насловна Актуелно Вести Одиграно првото коло од РСИ 2020

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Одиграно првото коло од РСИ 2020

Во салата “Македонски Бранители“ во Берово, вчера беше одиграно првото коло од традиционалните Работнички спортски игри во мал фудбал.

На овогодинешниот турнир учествуваат 8 екипи од кои во првото коло се одиграа 4 натпревари во кои беа постигнати следните резултати:

17.30 час. ЈПКР УСЛУГА Берово ОПШТИНА БЕРОВО И СУД Берово 2:6

18 .00 час. МАЛЕШЕВСКИ ЕСНАФИ Берово - ЖИТО МАЛЕШ Берово 6:1

18.30 час ПРИВАТНИ ФИРМИ Берово - ЈП НАЦИОНАЛНИ ШУМИ Берово Пехчево 6:0

19.00 час. ФАГУС Пехчево - ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА Пехчево 2:2

Во наредното коло кое се игра на 17.02. 2020 год. (понеделник) се среќаваат:

17.30 час. ОПШТИНА БЕРОВО И СУД Берово - ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЈА Пехчево

18 .00 час. ЈП НАЦИОНАЛНИ ШУМИ Берово Пехчево- ФАГУС Пехчево

18.30 час ЖИТО МАЛЕШ Берово - ПРИВАТНИ ФИРМИ Берово

19.00 час ЈПКР УСЛУГА Берово - МАЛЕШЕВСКИ ЕСНАФИ Берово

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии