Насловна Актуелно Вести Беровската администрација ќе се приклучи кон големата акција на Владата ,,Администрацијата чисти заедно со Не биди ѓубре"

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Беровската администрација ќе се приклучи кон големата акција на Владата ,,Администрацијата чисти заедно со Не биди ѓубре"

Беровската администрација, се приклучува кон  големата акција на Владата ,,Администрацијата чисти заедно со Не биди ѓубре”.

 

Утре 14.12.2019 година (сабота), со почеток во 9:00 часот, ќе се чистат повеќе локации на територијата на општина Берово, по однапред определен распоред.

Во акцијата можат да се приклучат сите заинтересирани граѓани, со цел да вложиме личен придонес, за почист град и поубаво Берово.

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии