Насловна Актуелно Вести Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, до сите матуранти

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, до сите матуранти

 

На сите матуранти, сакам да ви го честитам матурирањето и да ви посакам многу успех на престојната државна матура и запишување на факултетите, кои самите ги одбравте.

Бидете идните академски граѓани на Општина Берово, продолжете го Вашето образование, постигнувајќи личен просперитет, преку кој ќе допринесете за просперитет за локалната заедница и за целото општество.

 

Ви посакувам следните неколку денови, да ги поминете низ многу радост, среќа и забава и успешно да продолжите да се соочувате со предизвиците кои ги носи животот.

Бидете горди што поминавте едно скалило, како што јас и граѓаните на општина Берово,  сме горди на Вас.

Почитувани матуранти, Ви посакувам убава матурска вечер, пријатно дружење и многу забава.

 

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии