Насловна Актуелно Вести Вечерва во Берово, ќе дефилираат матурантите

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вечерва во Берово, ќе дефилираат матурантите

 

Околу 120 матуранти, вечерва ќе дефилираат на плоштадот ,,Димитар Беровски во Берово.

 

Во 19:30 часот, ќе започне дефилето од ул,,Маршал тито”, кај маркет ,,КИТ-ГО", кон плоштадот ,,Димитар Беровски”, каде што матурантите ќе го играат традиционалниот Матурски валцер.

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии