Насловна Актуелно Вести Во Берово ќе се одржи државен турнир во пинг понг

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Во Берово ќе се одржи државен турнир во пинг понг

Повелете заеднички да го проследиме државниот турнир во пинг понг, кој годинава ќе се одржи во Берово, во сала ,, Македонски бранители"- ОСУ,,Ацо Русковски " на ден 25 мај 2019 година, со почеток во 10:00 часот.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии