Насловна Актуелно Вести ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” со повеќе активности се претставува како e-twinning училиште

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” со повеќе активности се претставува како e-twinning училиште

 

ООУ ,,Дедо Иљо Малешевски” со повеќе активности, се претставува како e-twinning училиште и го одбележува денот на e-twinning училилишта.

 

Учениците, поделени во групи, заедно со наставниците по англиски јазик, реализираа повеќе активности како цртање, боење, разменување на позитивни пораки на англиски јазик и слично.

На учениците кои активно се вклучуваа во повеќе активности, им беа доделени сертификати.

Исто така во рамките на одбележување на 9-ти мај, како Ден на e-twinning училишта, e-twinning Амбасадорот Славица Чавдарска, присуствува на тематска конференција, која се одржува во Даблин, Ирска.

 


Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии