Насловна Актуелно Вести Осмомартовска програма во детската градинка ,,23 Август’’ во Берово

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Осмомартовска програма во детската градинка ,,23 Август’’ во Берово

 

Со прекрасна, детска, искрена и топла порака за ,,Среќен 8-ми март’’ децата од детската градинка ,,23Август'' од Берово, денеска  им го честитаа денот на сите мајки, тетки, баби, учителки- припаднички на понежниот пол.

Децата играа, пееа, рецитираа во чест на денешниот празник а на сцената имавме прилика да ги видиме нивните радосни лица, кои здрачеа од среќа.

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии