Насловна Актуелно Вести Извонреден осмомартовски концерт на староградскиот оркестар и беровските музичари

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Извонреден осмомартовски концерт на староградскиот оркестар и беровските музичари

 

Низ една прекрасна атмосфера, синоќа во салата на Бизнис инкубаторот во Берово, староградскиот оркестар кој работи во склоп на Домот на култура во Берово и беровските музичари, спектакуларно се претставија на сцената со неколку музички точки и предизвикаа големо уживање на публиката.

 

Тие се преставија со репертоар на староградски песни, стари евергрини, македонски шлагери и поп забавна музика во пресрет на Денот на жената.

Се надеваме дека овој концерт, во индина, ќе прерасне во традиција.

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии