Насловна Актуелно Вести Вечерва се играат завршните натпревари од РСИ 2019 година

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вечерва се играат завршните натпревари од РСИ 2019 година

Натпреварите за трето место и финале се играат денес 07.03.2019 година со почеток во 18:30 часот во кои ќе се сретнат:

-За трето место

од 18: 30   Општина Берово и Суд –МВР Берово

-Финале

од 19:00 ПШС,,Равна Река,,-Малешевски Еснафи

 

По завршувањето на натпреварите за најдобрите екипи, како и за најдобар голман, стрелец и играч на турнирот, ќе бидат доделени пригодни награди од страна на Градоначалникот на Општина Берово.

Листа на стрелци по одиграно полуфинале  од РСИ 2019:

1.Пилов Ерол (ПШС,,Равна река ,,)- 8 гола

1.Милчовски Драги (ФАГУС)- 8 гола

2.Зифовски Митко (Општина Берово и Суд) -6 гола

3.Мишовски Александар (Приватни фирми)- 3 гола

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии