Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
05
Мар
2019

Извештај за реализирани приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ

LAST_UPDATED2

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии