Насловна Актуелно Вести Извлечени групите за РАБОТНИЧКИ СПОРТСКИ ИГРИ ВО МАЛ ФУДБАЛ 2019

Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Извлечени групите за РАБОТНИЧКИ СПОРТСКИ ИГРИ ВО МАЛ ФУДБАЛ 2019

Вчера во просториите на Општина Берово со присуство на претставници од сите екипи учесници на Работничките спортски игри во мал фудбал беа извлечени групите за турнирот.

Од пријавените 12 екипи, извлечени се следниве две групи:

 

Група А

1.АВРМ(Активни баратели на работа)

2.МВР-Берово

3.Општина Берово и основен суд

4.Такси возачи

5.ПШС,,Малешево,,-Берово

6.Фагус

Група Б

1.ЈПКР-Услуга –Берово

2.Приватни фирми-Берово

3.ПШС,,Равна река,,-Пехчево

4.Жито Малеш-Берово

5.Гранична полиција

6.Малешевски еснафи -Берово

Турнирот ќе започне на 11.02 (понеделник) во 17 часот, а свеченото отворање ќе биде на 11.02 (понеделник) во 16:45 часот.

Турнирот ќе го отвори Градоначалникот на Oпштина Берово, Звонко Пекевски.

Натпреварите ќе се играат во спортската сала ,,Македонски Бранители'' , секој понеделник и четврток од 17 часот.

Во првото коло се среќаваат следниве екипи:

17.00 час. МВР-Берово - ПШС,,Малешево,,- Берово

17 .30 час. Приватни фирми Берово - Гранична полиција

18.00 час . Општина Берово и основен суд- Такси возачи

18.30 час ПШС,,Равна река,, Пехчево - Жито Малеш Берово

19.00 час АВРМ(Активни баратели на работа) - Фагус

19.30 час ЈПКР Услуга Берово - Малешевски еснафи Берово

Се замолуваат сите екипи да бидат присутни во салата на ден 11.02 (понеделник)  во 16.30 часот, за непречено отворање и навремен почеток на турнирот.

 

 

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии