Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Општина Берово објави тендер за реализација на проект “Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
08
Мар
2017

Проект: „Градење на инфраструктура за одржлив развој на туризмот“

Тендер: „Изградба на филтер станица за вода“ – договор за грант No CB006.1.21.207

Референтен број: CB006.1.21.207-01/Works/PP1

 

Општина Берово има намера да додели договор за работа за изградба на филтер станица за вода на Беровското Езеро во Берово, Република Македонија под договор за грант CB006.1.21.207-01 со финансиска помош од страна на Interreg – IPA програмата за прекугранична соработка Бугарија – Македонија 2014-2020 година.

Тендерската документација е достапна во Општина Берово, Димитар Влахов 10, 2330, Берово, Република Македонија и е објавена на следните страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/; http://www.berovo.gov.mk/

Крајниот рок за доставување на понудите 07.04.2017 – 12:00h (по локално време)

Можни дополнителни информации или објаснувања/прашања ќе бидат објавени наследните веб страници:

http://www.ipa-cbc-007.eu/; http://www.berovo.gov.mk/

 

Тендерската документација може да ја најдете ТУКА

LAST_UPDATED2

ОТЧЕТ на градоначалалникот на Општина Берово 2017-2019

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии