Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АПРИЛ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

09
Мај
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец АПРИЛ

LAST_UPDATED2
 

Извештај за искористување на доделените средства како финансиска поддршка за исплата на доспеани а неплатени обврски

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

11
Април
2019

Извештај за искористување на доделените средства како финансиска поддрешка за исплата на доспеани, а неплатени обврски по доверители согласно извештајот за вкупно договорениот износ по доверители за финансирање на доспеани, а неплатени обврски

LAST_UPDATED2
 

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец МАРТ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

11
Април
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец МАРТ

LAST_UPDATED2
   

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

05
Март
2019

Извештај за реализирани приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ФЕВРУАРИ

LAST_UPDATED2
 

Квартални извештаи 2018

ПДФПечатиЕ-маил

Напишано од Administrator

08
Октомври
2018

Квартален извештај за квартал од 01.01.2018 година до 31.03.2018 година(прв квартал)

Квартален извештај за квартал од 01.01.2018 година до 30.06.2018 година(втор квартал)

LAST_UPDATED2

Прочитај повеќе: Квартални извештаи 2018

   

повеќе статии...

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии