Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Администрација

Листа на вработени во ЕЛС Општина Берово

Напишано од Administrator
20
Фев
2018
ПДФПечатиЕ-маил

LAST_UPDATED2
Прочитај повеќе: Листа на вработени во ЕЛС Општина Берово
 

ПРАВИЛНИК за измена на Правилник за систематизација на работните места во Општина Берово

Напишано од Administrator
20
Фев
2018
ПДФПечатиЕ-маил

Прочитај повеќе: ПРАВИЛНИК за измена на Правилник за систематизација на работните места во Општина Берово
 

ПРАВИЛНИК за систематизација на работните места во Општина Берово

Напишано од Administrator
19
Фев
2018
ПДФПечатиЕ-маил

Прочитај повеќе: ПРАВИЛНИК за систематизација на работните места во Општина Берово
   

Органограм Општина Берово

Напишано од Administrator
19
Фев
2018
ПДФПечатиЕ-маил

 

LAST_UPDATED2
Прочитај повеќе: Органограм Општина Берово
 

Правилник за организацијата, делокругот и начинот на извршувањена задачите на општинската администрација на Општина Берово

Напишано од Administrator
19
Фев
2018
ПДФПечатиЕ-маил

 

LAST_UPDATED2
Прочитај повеќе: Правилник за организацијата, делокругот и начинот на извршувањена задачите на општинската администрација на Општина Берово
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии