Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА КНИГАТА

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
22
Апр
2019

 

Повелете, заеднички да го одбележиме Светскиот ден на книгата, во Холот на ОСУ„Ацо Русковски“ Берово, на 23.4.2019 година(вторник), со почеток во 13 часот.

 

Светскиот ден на книгата, ќе биде одбележан со пригоден рецитал, кој го подготвија учениците од ОСУ„Ацо Русковски“.

,,Можеби не постојат подобро исполнети денови од нашето детство, од оние поминати со омилената книга."

 

 

LAST_UPDATED2

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии