Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Се поставува улично осветлување во населба Абланица

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
19
Апр
2019

Во рамките на активностите за подобрување на условите за туристите, општина Берово поставува улично осветлување, на дел од туристичката населба Абланица и ја проширува електричната мрежа за осветлување.

Општина Берово врши редовно оддржување на мрежата на улично осветлување и санирање на појавените дефекти и ќе продолжи со подобрување на уличното осветлување и на други локации во градот и населените места.

Во рамките на подобрување на условите за туристите, предвидено е во пролетните активности, да се санираат неколку ударни дупки во населба Абланица.

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии