Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Градоначалникот Пекевски оствари работна средба со Заменик министерот Макрадули

Напишано од Administrator
ПДФПечатиЕ-маил
19
Апр
2019

 

Градоначалникот Пекевски, вчера, во својот кабинет, оствари работна средба со Заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули, кој беше во работна посета на Берово.

 

На средбата, покрај акцентирање на проблемите поврзани со заштитата на животната средина, тие разговараа за начинот на функционирање на пречистителната станица во Берово , процесот на пречистување на отпадните води и можноста за унапредување на процесот на работа.

Исто така дополнително е разговарано и за пронаоѓање на решение на некои од моменталните проблеми, поврзани со станицата.

Во рамки на работната посета на Берово, заеднички ја посетија и филтер станицата во туристичка населба Беровско езеро.

 

LAST_UPDATED2

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии