Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

 

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата
1 ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ – 01/2020 за унапредување на еден (1) административен службеник во Општина Берово
2 Општина Берово: Известување за граѓаните- Акција за собирање на градинарски отпад
3 Потпишан договорот за имплементација на проект ,,Возврати со љубов, грижа и почит"
4 ОФК Малеш, се враќа на старите фудбалски патеки
5 Се кастрат дрвата и вегетацијата на јавни површини
6 Нека ни е честит 23 Октомври, Денот на македонската револуционерна борба!
7 Покана за презентација на придобивките кои ги нуди агромереоролошката станица поставена во Берово
8 Одбележана 76 годишнината од формирањето на 51 дивиија во с. Владимирово
9 Трансферите за социјална помош во општина Берово зголемени за 20 пати
10 Измена на распоредот за делегирани извршители на подрачјето на Општина Берово за 2020 година
11 Градоначалникот Пекевски одржа состанок со сопствениците на имоти за пробивање на улица на Беровско Езеро
12 Министерот за локална самоуправа Милевски и преставниците на SDS, во посета на Домот за стари лица во Берово
13 Отчет на Градоначалникот на Општина Берово за реализираните дела во периодот 2017-2020 година
14 Реконструирани тоалетите во ОСУ ,,Ацо Русковски” во Берово
15 Одржан состанок за одржливо управување со пречистителната станица за отпадни води и заштита на животната средина во Малешевијата
16 Градоначалникот Пекевски во посета на образовните установи
17 Честитка од Градоначалникот на Општина Берово, по повод 11 Октомври, Ден на народното востание на македонскиот народ
18 Ад ,,Водостопанство" и ЈПКР,,Услуга" , спроведоа акција за чисење на Беровско Езеро
19 Се подобруваат условите за учење во подрачно училиште во с. Двориште
20 По повод светската недела на детето, Градоначалникот Пекевски ги посети децата од детската градинка во Берово

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии