Топло добредојде! Градоначалник на општина Берово Звонко Пекевски...

Вести

title Filter 

Покажи # 
# Име на статијата Автор Кликови
1 Потпишан договорот за изградба на ул.,,4" во с. Русиново Administrator 168
2 ОДБЛОКИРАНА СМЕТКАТА НА ОПШТИНА БЕРОВО Administrator 178
3 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во дел од населените места во општината Administrator 26
4 Нова канализациона мрежа во населба ,,МИЛО” во Берово Administrator 116
5 Ќе се пробие улица,,20”, во населба Ширината Administrator 397
6 ООУ,,Дедо Иљо Малешевски”, летниот период го користи за подобрување на условите за учење Administrator 480
7 Работна средба на Градоначалникот Пекевски и Министерот Милевски Administrator 151
8 Утре ќе има прекини во снабдувањето со електрична енергија во туристичката населба Абланица Administrator 41
9 Означен почетокот на реализација на проектот за уредување на речното корито на река Брегалница во Берово Administrator 496
10 Потпишан договорот за имплементирање на проектот за уредување на коритото на река Брегалница Administrator 190
11 Општина Берово изврши заловување на кучиња скитници Administrator 293
12 Ормански поток исчистен од наносен материјал Administrator 167
13 Берово на мета на туристи од Малта Administrator 303
14 Двориште ќе добие водовод Administrator 925
15 Се поблиску, отварањето на граничниот премин Клепало Administrator 407
16 Се асфалтира улица ,,Моша Пијаде” во Берово Administrator 359
17 Утре Советот на Општина Берово ќе ја одржи 21 та Седница Administrator 139
18 Започна рехабилитацијата на патниот правец Берово- Виница Во официјална посета на Берово, Министерот Сугаревски и Директорот Китанов Administrator 191
19 Информација за асфалтирање на државниот пат Берово-граничен премин Клепало Administrator 246
20 Одговор по неоснованите обвинувања на фејсбук профилот на еден од Управителите на ДИК,, Фагус" ДООЕЛ Пехчево Administrator 684

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Органи во состав на ЕЛС Општина Берово

 

Буџет на Општина Берово 2018

 

 

Анализа на состојбите во социјалната заштита и социјалното вклучување на локално нивоПолитичко акциона и правна рамка за човекови права Како локалниот развој да има влијание на ситеУПАТСТВО ЗА ДОБИВАЊЕ НА ОДОБРЕНИЕ ЗА ГРАДЕЊЕ ЗА ОБЈЕКТИ КОИ ВО  РАМКИ НА ИПАРД ПРОГРАМАТА СЕ ГРАДАТ НА ГРАДЕЖНО  ЗЕМЈИШТЕ ЗА КОЕ Е ДОНЕСЕНА УРБАНИСТИЧКО-ПЛАНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА

Стратегии