Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец НОЕМВРИ

Напишано од Administrator Печати
06
Дек
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец НОЕМВРИ