Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ

Напишано од Administrator Печати
08
Ное
2019

Извештај за реализираните приходи и расходи во Буџетот за 2019 година за месец ОКТОМВРИ