ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.13564/2019

Напишано од Administrator Печати
29
Ное
2019

Набавка на електрична енергија за потребите на Општина Берово за период од една година