ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.01458/2019

Напишано од Administrator Печати
06
Јуни
2019

Набавка и транспорт на материјали за улично осветлување за потребите на Општина Берово