ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1083/2019

Напишано од Administrator Печати
28
Мар
2019

Набавка и инсталација на корпоративно решение за анти-вирусен софтвер на работни станици, сервери, мобилни уреди и инсталација на UTM Firewall Router – уред за филтрирање на внатрешниот и надворешниот интернет сообраќај и пристап