ОГЛАС ЗА БАРАЊЕ ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ Бр.11-1113/2019

Напишано од Administrator Печати
28
Мар
2019

САНИРАЊЕ НА УДАРНИ ДУПКИ НА УЛИЦИ ВО БЕРОВО И НАСЕЛЕНИ МЕСТА