Офицер за заштита на лични податоци

Напишано од Administrator Печати
05
Мар
2018

Во согласност со Законот за заштита на лични податоци, Ве информираме дека определено лице како Офицер за заштита на лични податоци во ЕЛС Општина Берово е:

Ванчо Димовски - Раководител на Одделение за комунални дејности и заштита на животната средина

тел: 033/471-057 локал 106 071/327-065

емаил: [email protected]

 

LAST_UPDATED2