Лица за комуникација со лица со пречки во развојот

Напишано од Administrator Печати
16
Јули
2014

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека во согласност со законските норми, Општина Берово во рамките на своето работење номинираше лица за комуникација со лица со пречки во развојот.

Номинирани лица се:

Александар Ружински

Тел:033/471-057 локал 106

email: [email protected]

 

Зорица Ризовска - заменик

Тел:033/471-057 локал 108 и 109

email: [email protected]

LAST_UPDATED2